Ecranul de start / lifestyle / 12 lucruri care îți pot strica dimineața

12 lucruri care îți pot strica dimineața

dimineata_stricata
Cuvântul „dimineață” în sine e unul enervant, fiindcă atât timp cât îl folosești e clar că trebuie să-ți setezi alarma. Dar să zicem că te-ai obișnuit deja cu faptul că o mare parte a vieții tale va trebui să mergi la serviciu, fiindcă asta înseamnă să fii un adult responsabil.

Ziua bună se cunoaște de dimineață, pe care trebuie să o petreci cât mai zen, însă sunt momente în care inevitabilul se întâmplă și te trezești cu nervi.

În câte dintre situațiile de mai jos vă regăsiți?

1. Dormi cu cineva în pat, iar acel cineva trebuie să se trezească cu două ore înainte ta. Numai că persoana respectivă are un somn adânc, iar alarma sa sună încontinuu, ba chiar și-o amână inconștient până te ridici tu și îi trezești (sau o oprești). Și uite-așa ți s-a dus și ție somnul.

2. Îți faci duș, iar presiunea apei e atât de mică încât ai impresia că o să stai o veșnicie să dai spuma jos. Și mai „tare” e când vine rece.

3. Te trezești și realizezi că n-ai băgat cum trebuie firul în telefon, iar acum mai ai doar 3% baterie.

4. Mai e și momentul ăla când tocmai ți-ai luat cățel (sau cel pe care-l ai se plictisea teribil) și te trezești cu firul ros.

5. Fierul de călcat ți-a lăsat urme pe haine și acum trebuie să deschizi iar dulapul să-ți alegi ținuta.

6. Vrei să-ți iei micul dejun și-ți dai seama că ai uitat ceva, de obicei, ceva de care ai nevoie: lapte, cafea sau pâine.

7. Cu fix 15 minute să-ți sune alarma, vecinul de deasupra s-a hotărât să dea volumul atât de tare la televizor încât ai impresia că s-a mutat cu el pe hol, la tine în casă.

8. Ești atât de adormit încât tocmai ți-ai scăpat pe jos cana preferată și ai spart-o.

9. Vrei să asculți muzică și îți dai seama că ți-ai uitat căștile la birou.

10. Ai plecat de acasă și ți-ai uitat mâncarea pe care te-ai chinuit să o prepari de seara ca să o mănânci a doua zi la prânz.

11. Nu mai ai niciun vas curat, iar acum trebuie să speli o farfurie numai că chiveta e plină ochi.

12. Afară plouă cu găleata, iar tu tocmai ai fost stropit din cap până în picioare de o mașină a cărui șofer e prea nepăsător ca să încetinească atunci când merge pe lângă trotuar.

How To Become A Morning Person


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

WordPress spam blocked by CleanTalk.