Ecranul de start / Topuri / 15 piese care fac 15 ani in 2017

15 piese care fac 15 ani in 2017

15 piese care fac 15 ani in 2017, Avem pentru voi un top cu 15 piese care s-au lansat in 2002. Si daca vi se pare ca a trecut putina vreme, va garantam ca inca mai stiti fiecare vers de la aceste piese, pentru ca unele dintre ele au ajuns difuzate la modul obsesiv.

  1. Poate cea care a ajuns rapid de la hit la durere de cap din cauza difuzarilor excesive este Dilemma, piesa lui Nelly cu Kelly Rowland, inclusa pe cel de-al doilea album de studio al rapperului.

2. Cine ar putea uita "mom’s spaghetti"? A ajuns o piesa de referinta in setlisturile lui Eminem si a marcat si primul rol principal intr-un film pentru rapperul din Detroit.

3. Missy Elliott si Work It au ajuns pe locul al doilea in Billboard Hot 100, iar trackul produs de Timbaland a primit numai reactii pozitive din partea criticilor. Work It a fost inclusa in topul celor mai tari piese ale anilor 2000 si noi suntem complet de acord cu cei de la Rolling Stone.

4. Ashanti era la putere in 2002, la fel si Ja Rule, iar impreuna au lansat Always on Time, piesa care a ajuns pe primul loc in Hot 100 si in topurile de rap.

5. Jay Z si Beyonce erau inca din anii 2000 un power couple, iar atunci au lansat Bonnie & Clyde, piesa care a ajuns rapid un hit si aproape nelipsita din setlisturile lui Beyonce.

6. Fetele de la t.A.T.u. si-au facut debutul cu aceasta piesa, chiar daca pe piata din Romania a avut mai degraba succes cel de-al doilea single al lor, Not Gonna Get Us. Track-ul a ajuns in Hot 100 pe locul 20, fiind pentru prima oara cand un artist rus reuseste aceasta performanta. In plus, au fost si primul artist rus care primeste certificare VEVO pentru peste o suta de milioane de views.

7. Beautiful este unul dintre cele mai mari hituri ale Christinei Aguilera si una dintre piesele care i-a marcat cariera. A castigat premiul Grammy pentru Best Female Pop Vocal Performance si a primit o nominalizare la Song of the Year in 2004.

8. Coldplay au ajuns in topuri si in playlisturi cu piesa Clocks, care a fost lansata oficial in America de Nord in 2002 si in 2003 in Europa. Le-a adus un Grammy pentru Record of the Year si a fost un track nelipsit din playlisturile de la acea vreme, fiind de-a dreptul "infectious" datorita soundului pianului.

9. Cine ar putea sa o uite pe Avril Lavigne care si-a facut debutul cu piesa asta? Rebela, cu cravata, maiou si adidasi, cu placa de skate, machiaj puteric si curea cu tine, reprezenta o generatie intreaga la momentul acela. A devenit un adevarat reper pentru adolescenti, iar muzica ei era un rock suficient de comercial cat sa prinda radiourile si televiziunile muzicale.

10. Trebuie sa stiti piesa asta pentru ca a reprezentat debutul solo al lui Justin Timberlake. In plus, si videoclipul a strans o multime de comentarii si inca o mai face pentru ca era o referire clara la fosta sa iubita, nimeni alta decat Britney Spears.

11. Jennifer Lopez a starnit o multime de discutii cu piesa asta, in loc sa le puna capac. Track-ul a devenit una dintre piesele ei de referinta, a urcat pana pe locul 3 in Hot 100 si nimeni nu poate uita videoclipul ei cu Ben Affleck, iubitul ei de la acea vreme.

12. In 2002, Eve era inca pe val, iar atunci si-a unit fortele cu Alicia Keys pentru o piesa care a intrat rapid in playlisturile radiourilor, inclusiv cele de la noi. Track-ul a fost inca un succes pentru rapperita, urcand pe locul 2 in Hot 100 si in alte topuri europene.

13. Cine ar putea ritmurile de la Asereje, adica Ketchup Song? A ajuns un hit urias in 2003, dar anul lansarii este 2002, cand spanioloaicele de la Las Ketchup au venit cu o piesa cu versuri fara prea mult sens si niste miscari de dans care vor isteriza intreaga Europa, fiind prezent pe prima pozitie in toate topurile. Doar americanii au fost mai sceptici si povestea din Ketchup Song a urcat doar pe locul 54.

14. Alta piesa de la Nelly, de data asta una care a rupt cluburile si e emblematica pentru sound-ul acelei perioade, in care o multime de hituri erau semnate de The Neptunes. A ajuns pe primul loc in Hot 100, Mainstream Top 40, Hot R&B/Hip-Hop Songs si Hot Rap Songs si chiar si acum va face sa dansati.

15. Tot o alta piesa de la Eminem se afla in topul acesta. Without Me e una dintre track-urile cele mai de succes ale rapperului, ajuns pe locul al doilea in Hot 100 si pe prima pozitie in alte teritorii.

Ce ziceti de top, voi ce alte piese ati mai fi adaugat?
 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

WordPress spam blocked by CleanTalk.