Ecranul de start / Videoclipuri / Alex & The Fat Penguins – The Anatomy of my Soul (videoclip nou)

Alex & The Fat Penguins – The Anatomy of my Soul (videoclip nou)

Alex & The Fat Penguins – The Anatomy of my Soul (videoclip nou), Alexandru Cotofan ne prezinta noul sau videoclip pentru piesa "The Anatomy of my Soul", in cadrul noului proiect Alex & The Fat Penguins.
 
Avanpremiera clipului a avut loc pe 23 mai, la Clubul Taranului, acolo unde Alex and The Fat Penguins au susinut primul concert in aceasta formula.

"The anatomy of my soul" este o piesa compusa la sfarsit de 2015, in micul meu studio din Franta. In imaginatia fiecarui baiat/barbat exista o «  acea fata » care a denaturat gravitatia fata de soare/pamant si ne-a deschis drumul spre alte galaxii, "The anatomy of my soul" vorbeste exact despre acea fata. ", a declarat Alex

 

"Clipul este un desen animat creat de o echipa talentata din Chisinau. Ideea de initiala a clipului mi-a venit intr-un moment in care la TV am vazut  anatomia de suprafata a fesierelor cantaretei Nicole Sherzinger (Dumezeu nu a dat gres in cazul ei) . Echipa de productie a clipul a dus ideea la un alt nivel, i-a dat un sens, o actiune cursiva, si asa s-a nascut si clipul animat.", a completat Alex.

The Fat Penguins sunt Angus (chitara), Andrei Ilie (tobe) si Serban Ionut Georgescu (bass), adica exact colegii lui Tiberiu Albu din formatia Fameless.
Alexandru Cotofan ne-a prezentat in urma cu doua luni si piesa  "Broken Heart in a Motel", pentru videoclipul careia a colaborat cu baietii de la The dAdA.
Cum vi se pare noul single Alex & The Fat Penguins?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

WordPress spam blocked by CleanTalk.