Ecranul de start / Piese / Daxson & Harry Square – Raker (piesa noua)

Daxson & Harry Square – Raker (piesa noua)

Daxson & Harry Square – Raker (piesa noua), Revenim la productiile big room trance, de stadion, cu cea mai noua piesa lansata de Coldharbour Recordings, casa de discuri a lui Markus Schulz.
 
Azi va prezentam si va invitam sa ascultati "Raker", o mult asteptata colaborare big room trance la care au lucrat doi producatori si DJ-i din Marea Britanie: Harry Square pe de o parte, respectiv Daxson, acesta din urma fiind cel de-al doilea nume de scena al unui artist despre care am mai vorbit, si anume Dan Dobson. Puneti-va centurile, ascultam "Raker"!

Daxson & Harry Square – Raker (preview) 
 

Lansata luni, 5 iunie 2017, la Coldharbour Recordings, "Raker" face ravagii in seturile lui Markus Schulz si ale tuturor celorlalti artisti din roosterul Schulz Music Group de luni bune de zile. Prima auditie a acestei colaborari am avut-o vara trecuta, in setul maraton pe care Markus Schulz l-a difuzat cu ocazia aniversarii a 10 ani de cand emite Afterhours.FM. Au asteptat ceva timp Daxson si Harry Square pana si-au vazut lansata aceasta creatie comuna ce marcheaza totodata cea de-a doua colaborare a lor dupa "Northern Alliance".
Daca pentru Dan Dobson "Raker" este cel de-al doilea release la Coldharbour sub pseudonimul Daxson, Harry Square are un an si mai interesant, cu cel putin doua bombe in palmares: "Lancer" si "Ricochet", ambele lansate in primavara la Interstate.
Ce stare va induce "Raker"?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

WordPress spam blocked by CleanTalk.