Ecranul de start / Videoclipuri / Depeche Mode – Where’s The Revolution (videoclip nou)

Depeche Mode – Where’s The Revolution (videoclip nou)

Depeche Mode – Where’s The Revolution (videoclip nou), Depeche Mode ne duc intr-o lume distopica, inspirata din cea in care ne aflam zilele acestea pentru cel mai nou videoclip al sau, Where’s the Revolution. Dave Gahan joaca rolul dictatorului de la tribuna, in timp ce in fata sa marsaluiesc diferite figuri, iar Martin Gore si Andrew Fletcher joaca rolul de bodyguarzi.

Regizorul videoclipului e Anton Corbijn, iar pe final aduce si o turnura amuzanta intr-un material video destul de dark si care prefigureaza albumul Spirit, programat sa apara pe 17 martie. Trupa a precizat ca nu e un album politic, insa e despre umanitate, insa pentru inceput pare a fi un material cu destule implicatii politice: "I wouldn’t call this a political album, "because I don’t listen to music in a political way. But it’s definitely about humanity, and our place in that."

E primul album al britanicilor de la Delta Machine incoace, iar Depeche Mode se va imbarca incepand cu luna mai intr-un turneu care ii va aduce si in Romania. Va fi cel de-al treilea concert al lor la noi, insa de data aceasta va avea loc la Cluj Napoca, iar detalii despre bilete gasiti aici. 
 
 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

WordPress spam blocked by CleanTalk.