Ecranul de start / Doliu in lumea trance: DJ Snatt (jumatatea Snatt & Vix) a decedat azi-dimineata

Doliu in lumea trance: DJ Snatt (jumatatea Snatt & Vix) a decedat azi-dimineata

Doliu in lumea trance: DJ Snatt (jumatatea Snatt & Vix) a decedat azi-dimineata, Nu prea stim cum sa incepem si nici cum sa va dam aceasta veste trista si nedreapta, insa cu multa amaraciune consemnam ridicarea la ceruri a lui DJ Snatt (Dragos Ghioc), jumatatea proiectului Snatt & Vix si unul dintre ambasadorii muzicii trance in Romania.

Azi-dimineata, un mesaj postat de Bogdan Vix (Bogdan Gheorghe) ne-a cutremurat, acesta anuntand indurerat decesul partenerului sau de ispravi trance, Snatt Dragos, la doar 36 de ani, cu multe idei si planuri pentru trance, genul muzical caruia i s-a dedicat in ultimii ani si pe care l-a promovat la superlativ in Romania.

In memoriam: Serenity Rush, una dintre piesele de referinta marca Snatt & Vix!

Nu pot sa cred ca soarta s-a oprit la Dragos astazi pentru a il lua dintre noi, nu exista explicatii sau logica, iar alte cuvinte sunt de prisos. Ramane ca noi toti cei pasionati de muzica trance sa fim uniti si sa ducem mai departe acest legacy al promovarii muzicii trance pe care o iubim si care pentru Dragos era pasiunea cea mai de pret careia si-a dedicat cam in totalitate viata lui ca adult. Ramai cu bine suflet drag, odihneste-te in pace… – Bogdan Vix

Sunt zeci de evenimente organizate de Snatt, alaturi de Vix, sub umbrela TrancENDancE, la care am participat, de la care am scris si care pana la urma au pus caramida peste caramida la raspandirea muzicii trance in Romania. Am mixat la Bacau impreuna cu el de mai multe ori, am fost la Sofia pentru ASOT 600 #RomanianExpedition si Armin Only – Intense… sunt multe imprejurari care ne leaga cel putin muzical si pentru care ii vom ramane mereu recunoscatori lui Snatt.
Pentru fanii care vor sa ii aduca un ultim omagiu, o puteti face azi si maine, la orice ora din zi si din noapte, la Capela Mare din incinta cimitirului Bellu Ortodox (intrarea dinspre Eroii Revolutiei). Tot acolo va avea avea loc sambata inmormantarea, de la ora 13:00.
In numele intregii echipe de la Urban.ro, condoleante!
Iti vom simti lipsa!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

WordPress spam blocked by CleanTalk.