Donatii

Ce inseamna aceasta donatie?
Inseamna ca daca doriti sa sprijiniti CAPITAL FM o puteti face realizand o donatie prin paypal, in cel mai sigur mod la ora actuala. Cresterea numarului de vizitatori si ascultatori in ultimele luni a fost exploziva, si avem nevoie de ajutorul vostru ca sa o putem mentine asa. Costurile cu hosting-ul au crescut si ele la fel de repede, si din acest motiv apelam la voi, utilizatorii site-ului. Nu exista nicio obligativitate de a dona, dar orice contributie e binevenita !

Cine poate face donatii?
Absolut orice persoana atat de pe teritoriul Romaniei cat si din afara tarii

Ce suma poate fi donata?
Orice suma poate fi donata(nu am stabilit o suma…am lasat la latitudinea fiecaruia sa depuna cat doreste)

Pentru ce donam acesti bani?
Banii vor fi folositi strict pentru asigurarea unor conditii optime in ceea ce priveste receptionarea posturilor Radio Romanian.

Cum se face o donatie?
Daca aveti cont paypal, dati click pe Donate apoi va logati in contul dumneavoastra, scrieti suma si trimiteti informatiile, banii ajungand in contul CAPITAL FM. In cazul in care nu aveti cont paypal fie va creati unul, fie dati click pe DONATE si in stanga jos (Don’t have a PayPal account?) dati click pe CONTINUE. Este de prisos sa speficic faptul ca trebuie sa aveti un card de credit sau debit care sa aiba pe el minim suma pe care doriti sa o donati. Tranzactiile sunt 100% sigure, datele cardului dumneavoastra neajungand la noi, ele fiind procesate de PAYPAL.


Exista si alte modalitati de a face donatii?
DA!
Pentru cei din strainatate care doresc sa ne trimita bani prin Western Union ii rugam sa ne contacteze la id de yahoo: MARIUSBIANCA27

ATENTIE!

Orice persoana (ascultatori sau animatori) care cere bani in numele Radio Onix este o tentativa de frauda si va rugam sa o ignorati sau sa ne anunti la email MARIUSBIANCA27@YAHOO.IT

Cum imi dau seama ca donatia mea a fost reusita?

In cel mai scurt timp, un administrator Radio Onix va posta in aceasta sectiune o lista cu persoanele ce au facut donatii, data precum si suma donata. In cazul in care DONATORUL nu doreste sa-i fie facuta publica identitatea, va rugam sa specificati.

Garantam ca toate sumele vor fi investite in grupul Radio CAPITAL (Radio CAPITAL Dance, Radio CAPITAL Manele).
In concluzie.Nu, nu va speriati, nu dam faliment mai ales ca nu avem cum sa dam faliement dar dorim sa ne perfectionam. Insa perfectiunea costa bani multi si de aceea am apelat la dumneavoastra, ascultatorii fideli de Radio Onix. Existau si alte solutii (acces platit la dedicatii, la streamurile de calitate, etc…) insa am ales donatiile, aceasta solitie neimpunandu-va o suma minima. A venit momentul sa ne aretati cat de apropiati sunteti fata de noi.

Va multumim!

 

Lista donatorilor Radio Onix:

  1. C. Sergiu – 40 Euro
  2. M. Razvan Madalin – 300 RON
  3. B. Daniel – 50 RON