Ecranul de start / Videoclipuri / Inna lanseaza The Kidz

Inna lanseaza The Kidz

Inna lanseaza The Kidz, Show-ul Vocea Romaniei Junior s-a incheiat, iar Inna si copiii din echipa ei au pregatit o piesa pe care au lansat-o cu videoclip oficial: Kids in Town.

#EchipaINNA, reunita sub numele The Kidz, a inregistrat piesa la studioul Global Records, casa de discuri a artistei. Kids in Town” este produsa de David Ciente (“Gimme Gimme”, “Dale Papi”) si compusa de Eric Turner (cunoscut pentru piesa “Written in the Stars” cu Tinie Tempah, “BOP BOP” cu INNA) si Julimar Santos Oliveira Neponuceno (J-Son).

“Sunt recunoscatoare pentru experienta Vocea Romaniei Junior si ma bucur ca am in echipa mea copii atat de frumosi si minunati. Le multumesc pentru incredere si sper ca le-am facut o surpriza placuta cu aceasta piesa. Am simtit ca li se potriveste si exprima spiritul lor de artisti: liberi, creativi, cool, talentati”, a spus INNA.

 INNA s-a implicat si in regia acestui videoclip impreuna cu Khaled Mokhtar care a si filmat, a stat pe set alaturi de copii, la studioul G1, si s-a distrat impreuna cu ei si Lori Ciobotaru, co-antrenorul INNEI de la Vocea Romaniei Junior. “Energia de la filmari a fost incredibila, s-au bucurat ca s-a reunit echipa, am trait totul la intensitate maxima si m-au impresionat a nu stiu cata oara, sunt foarte buni”, a mai spus artista.
 Sonia Apostol, Stefan Badea, Andrei Ciurez, Voicu Dumitras, Eva Margina Mileah, Astrid Muthu, Alexia Niculae, George Rotaru si Andreea Salavastru sunt The Kidz in town, cu atitudine cool, voci incredibile care incheie concursul ca o adevarata echipa lansand prima lor piesa. “Cand am ajuns la studio si am ascultat piesa prima data, mi-au dat lacrimile si mi-am strans colegii In brate. Nu mi-a venit sa cred ca aceasta piesa minunata este pentru noi”, a spus Voicu.
“La blinduri, am spus ca imi doresc o piesa de la antrenorul in echipa caruia voi merge. INNA mi-a indeplinit dorinta si ma bucur ca prima mea piesa este impreuna cu toti colegii mei din echipaINNA pe care ii iubesc mult”, a spus Alexia.

“Inca o dovada ca INNA are un suflet maret: ne-a reunit si ne-a dat sansa sa lansam o piesa proprie, compusa si produsa de artisti internationali cu care si ea lucreaza”, a declarat Andrei, finalistul INNEI. “Suntem fericiti si suntem mandri ca am avut ocazia sa filmam un videoclip cu INNA si Lori, ne-am simtit artisti adevarati”, au mai adaugat Andreea, George si Stefan.  O intreaga echipa ne-a ajutat sa aratam minunat si sa fim cei mai tari artisti”, au spus Sonia si Eva.

Cel mai recent single al INNEI "Gimme Gimme" are peste 27 de milioane de vizualizari pe YouTube, este pe radio in Franta, Turcia, America Latina, Spania, Romania.
Ce ziceti de piesa pustilor?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

WordPress spam blocked by CleanTalk.