Ecranul de start / Lady Gaga canta la Coachella

Lady Gaga canta la Coachella

Lady Gaga canta la Coachella, Beyonce e cea care ar fi trebuit sa fie headliner-ul Coachella anul acesta, iar fanii au intampinat cu mult entuziasm vestea confirmarii. Toate planurile s-au schimbat, insa, cand Queen Bey a anuntat ca e gravida.

 

Anuntul a venit doar in urma cu cateva zile, dupa ce reprezentatii lui Beyonce au anuntat ca sfatul medicului a fost ca aceasta sa nu urce pe scena. De altfel, fanii si nu numai s-au intrebat ce show ar putea sa faca ea din moment ce s-ar afla in ultimul trimestru de sarcina, iar momentele ei pe scena sunt mereu o adevarata desfasurare de forte.

Beyonce ar fi fost prima femeie dupa 10 ani care sa urce pe scena festivalului din California, de la Bjork incoace, asa ca organizatorii au incercat sa gaseasca tot o artista care sa o inlocuiasca cu succes pe Queen Bey. Lady Gaga se dovedeste cea mai buna idee, cantareata aflandu-se si in perioada de promovare a noului ei album. Se pare ca echipele de productie deja sa pregatesc pentru tot ceea ce va insemna show-ul Gaga din aprilie.
Lady Gaga a luat-o si ea pe urmele lui Bey si a cantat anul acesta la Super Bowl, dupa care a anuntat ca va pleca intr-un turneu mondial, asa ca biletele s-au vandut ca painea calda. Bey a fost cel mai discutat artist saptamanile trecute, dupa ce a cantat la Grammy si a plecat acasa cu doua trofee, nici unul pentru albumul anului asa cum s-ar fi asteptat toata lumea. De ce s-a intamplat asa, am incercat sa analizam intr-un material pe care il gasiti aici.
Ce ziceti, o inlocuieste Lady Gaga cu succes?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

WordPress spam blocked by CleanTalk.