Ecranul de start / Artisti Noi / Ony – Love You (single artist nou)

Ony – Love You (single artist nou)

Ony – Love You (single artist nou), Ony este o tanara cantareata, de 24 ani, la inceput de drum muzical, care alaturi de Sprint Media lanseaza primul ei single Love You, o productie semnata Boier Bibescu, pe versuri scrise chiar de ea.

 

Piesa este perfecta pentru sezonul de vara, pe ritmuri raggae-latino, ce vorbeste despre persoanele care plang din diferite motive ale vietii, pentru care remediul este doar iubirea. De fapt, Ony si-a dorit sa povesteasca o parte din trairile personale, pe note muzicale.

"Am dorit ca activitatea mea muzicala sa fie inceputa printr-o piesa de suflet, pe ritmuri raggae-latino. ‘Love You’ este ca o mica poveste din viata mea, in care mi-as dori sa se regaseasca multi ascultatori. Sunt convinsa ca, indiferet cate lacrimi varsam, sentimentul de iubire este cel care vindeca orice suferinta.", spune Ony.

Daca tot l-am mentionat pe Boier Bibescu, el nu doar produce pentru alti artist, ci lanseaza si piese proprii. La inceputul primaverii l-am ascultat cu piesa Nu mai beau, dupa ce inainte se distrase alaturi de Sonny Flame si venea cu Batman si Superman. Producatorul a avut si piese cu un mesaj puternic ca Povestea ei sau Pare usor, in colaborare cu cei de la Sarmalele Reci.
Cum vi se pare single-ul de debut Ony?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

WordPress spam blocked by CleanTalk.