Ecranul de start / Videoclipuri / Pavel Khvaleev & Matvey Emerson – Unsaid (videoclip nou)

Pavel Khvaleev & Matvey Emerson – Unsaid (videoclip nou)

Pavel Khvaleev & Matvey Emerson – Unsaid (videoclip nou), Vesti bune! Proiectul Moonbeam nu e mort, ci se transforma. Dovada se numeste “Unsaid”, are videoclip si v-o prezentam chiar acum!

2016 a fost, din pacate, anul in care genialul proiect Moonbeam a fost incheiat, lansand ultimul album. Din fericire, unul dintre fratii Khvaleev, Pavel, a decis sa preia cateva dintre elementele care alcatuiau soundul Moonbeam si sa le duca intr-un proiect muzical personal. Prima piesa a acestuia este “Unsaid”, un feauturing cu Matvey Emerson, una dintre vocile Moonbeam.

Lansat astazi, single-ul “Unsaid” este distribuit de Spinnup, o platforma digitala detinuta de Universal Music Group care isi propune sa promoveze artisti noi, care promit. Si cum sa nu-i oferi o sansa uneia dintre jumatatile Moonbeam, un proiect cu totul si cu totul special, care va ramane in inimile celor care le apreciau stilul lunar.
Intorcandu-ne in 2011, pe Matvey Emerson l-am avut in topul nostru trance din toamna acelui an, gratie colaborarii cu Moonbeam si Eitan Carmi, intitulata “Wanderer”. Ce piese au putut lasa in spate cei doi frati rusi…
V-ar placea ca Moonbeam sa revina?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

WordPress spam blocked by CleanTalk.