Ecranul de start / lifestyle / radio manele online

radio manele online

Asculta Radio Manele Online Noi Gratis pe internet NON-STOP fara intrerupere

Capital Fm radio Manele – cele mai bune manele ,Guta, Salam, Adrian, Denisa, Jean, Sorinel ,de la ultimele aparitii la cele mai vechi melodii le poti asculta online numai aici. Radio Manele noi noute live numai pentru voi, Manele vechi de calitate, videoclipuri noi cu manele si chat online !

asculta-online

Datorita faptului ca nu am facut compromisuri de-a lungul timpului, am ajuns treptat sa fim sustinuti si apreciati de artisti renumiti in lumea manelelor din toate colturile tarii,cu unii dintre ei realizand chiar si colaborari.

Acest radio online difuzeaza 24 din 24 muzica noua si veche, cu (DJ/DJI-TZE) care au ani de experienta in spate, demonstrand inca o data faptul ca pentru noi RADIOUL nu este o joaca si ca ne tratam ASCULTATORII cu respectul cuvenit.
Puteti asculta radio capital online in winamp,vlc media player,deasemenea ne mai puteti asculta si pe telefon cu ajutorul aplicatiei noastre,momentan doar versiunea pentru (ANDROID),aplicatia radio capital manele online poate fi descarcata doar de pe site-ul nostru official.
Difuzam muzica noua 2015 – 2016 hituri in exclusivitate doar pe capital fm manele.
Cele mai cautate hituri le gasiti doar la radio manele vechi


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

WordPress spam blocked by CleanTalk.