Ecranul de start / Piese / Selena Gomez – Fetish feat. Gucci Mane (piesa noua)

Selena Gomez – Fetish feat. Gucci Mane (piesa noua)

Selena Gomez – Fetish feat. Gucci Mane (piesa noua), Selena Gomez vine cu un nou single foarte flirty, alaturi de Gucci Mane. Fetish a avut un preview inca de la finalul clipului Bad Liar, precedentul ei single, iar noua era a Selenei Gomez suna foarte bine.

Inca nu avem detalii despre un viitor album de studio, insa pana acum Selena Gomez a reusit sa ne surprinda placut. Se pare ca perioada de recuperare pe care a petrecut-o departe de lumina reflectoarelor si stress-ul turneului a ajutat-o si in plus mentine o linie pe care am sesizat-o inca de la Good For You. 

Anul trecut, Selena Gomez si-a anulat o parte din turneul Revival, de promovare a albumului cu acelasi nume, citand probleme de sanatate, anxietate, depresie si atacuri de panica. Chiar si asa, albumul ei a primit recenzii bune din partea criticilor, iar piese precum Kill ‘Em with Kindness sau Hands to Myself au prins bine in topuri. In plus, a bifat si o super colaborare cu Charlie Puth pentru We Don’t Talk Anymore, iar acum o avem pe repeat cu It Ain’t Me alaturi de Kygo.
Ce ziceti de aceasta noua piesa?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

WordPress spam blocked by CleanTalk.