Ecranul de start / Piese / Sonny Flame – Bounty Lover feat. Anna May (piesa noua)

Sonny Flame – Bounty Lover feat. Anna May (piesa noua)

Sonny Flame – Bounty Lover feat. Anna May (piesa noua), Sonny Flame lanseaza astazi cu un nou single, Bounty lover, o piesa de dragoste care surprinde un posibil episod din viata, in care doua persoane ajung sa se cunoasca si sa inceapa o relatie. Piesa este produsa in studioul BigUp Music si reprezinta o colaborare cu Anna May.

 

“Am ales sa colaborez cu Anna pentru ca vocea ei mi s-a parut cea mai potrivita pentru acest gen de piesa, si consider ca a iesit un produs excelent, de care sunt foarte multumit. La compozitia piesei a participat o persoana din familie, Ana Maria Duminica, o foarte talentata artista in ascensiune, in varsta de 14 ani care a interpretat tema de vioara”, a declarat Sonny Flame.

“Mi-a placut piesa de la primul play! Mi-am dat seama ca vocile noastre se potrivesc foarte bine, chiar de la prima sesiune de studio. Ma bucur de aceasta colaborare, a iesit ceva foarte misto. Baietii de la BigUp fac o gasca foarte buna si primitoare, iar asta face ca toate piesele lor sa iti dea un good vibe!”, a adaugat Anna May.
Pe Sonny Flame l-am ascultat la inceputul acestui an cu piesa Falling For You, dupa ce anul trecut a venit cu track-uri numai bune de dansa: Bine rau, Criminal alaturi de Mario Morreti si Rumba.
Ce ziceti de piesa lui Sonny Flame?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

WordPress spam blocked by CleanTalk.