Ecranul de start / Topuri / TOP: Cele mai bogate femei din muzica in 2017

TOP: Cele mai bogate femei din muzica in 2017

TOP: Cele mai bogate femei din muzica in 2017, Forbes au luat la bani marunti vedetele din muzica si au calculat cam cat au castigat artistele in anul care a trecut. Topul celor mai bogate femei din industrie nu e deloc surprinzator, daca e sa ne uitam la cine ce a lansat si pe unde a fost in turneu, insa avem o un nume important lipsa – Rihanna.

Pentru a realiza acest top, Forbes a luat in considerare cat au castigat, cam cat cheltuie, ce bunuri detin si alte informatii financiare.

5. Taylor Swift – $280 de milioane
Turneul din 2015, pentru promovarea albumului 1989 este cel care i-a adus grosul castigurilor in aceasta perioada. Chiar daca in 2016 Taylor Swift a stat departe de limelight si nu a lansat nimic, asta nu inseamna ca nu a castigat din sponsorizari, vanzari de muzica si merchandise. In caz ca ati uitat, unul dintre cele mai mari hituri ale anului trecut, This is What You Came For, scris de fostul ei iubit, Calvin Harris, si in featuring cu Rihanna, este co-produs de fosta cantareata country. In plus, e si cea mai tanara aparitie in acest clasament, la doar 27 de ani, turneul 1989 strangand aproape un sfert de miliard de dolari.
4. Beyoncé $350 de milioane
Cel de-al saselea album de studio al cantaretei, Lemonade, alaturi de Formation World Tour i-au adus in conturi lui Bey un sfert de miliard de dolari. In plus, a mai adus ceva bani datorita investitiei de 200 de milioane de dolari pe care Sprint a facut-o in Tidal, serviciul de streaming a lui Jay Z. Bey ar fi trebuit sa cante si la Coachella anul acesta, dar si-a anulat showul din cauza sarcinii avansate, insa anul viitor cu siguranta va urca pe scena festivalului.

3. Barbra Streisand $390 de milioane
46 de milioane de dolari a strans Barbra prin intermediul a doar 14 show-uri, insa reuseste sa tina averea in crestere si datorita investiilor imobiliare pe care le face. Casa din Malibu, pe care ar fi cumparat-o cu sub 20 de milioane de dolari, valoreaza acum undeva la o suta de milioane, spun sursele din piata.
2. Celine Dion – $400 de milioane
Anul trecut, in februarie, Celion Dion si-a reluat rezidenta la Las Vegas si a strans 27 de milioane de dolari in 2016. In plus, s anul acesta va avea undeva la 70 de concerte, asa ca grosul banilor vin din acest contract foarte banos din orasul jocurilor de noroc.

1. Madonna – $580 de milioane
Turneul Rebel Heart Tour s-a incheiat in luna martie a anului trecut si a strans 170 de milioane de dolari. Pe langa banii din concerte, Madge castiga din haine si parfumuri, iar pe langa asta stie sa si investeasca: detine mai multe opere de arta semnate de Picasso si Man Ray, mai multe proprietati in New York, plus un procent din Tidal-ul lui Jay Z, care a primit acea investetie de la Sprint, traduse in si mai multi bani pentru actionari.
Ce ziceti de banii pe care i-au facut fetele?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

WordPress spam blocked by CleanTalk.