A.R.D.I. & LUCIEN – Near Darkness (piesa noua)

A.R.D.I. & LUCIEN – Near Darkness (piesa noua), Melodiile emotionante ale polonezului A.R.D.I. revin pe Urban.ro alaturi de LUCIEN, acestia lansand impreuna o piesa uplifting trance pe care nu trebuie sa o ratati.

Este intitulata "Near Darkness" si face parte din categoria pieselor trance care se potrivesc perfect cu toamna care se instaleaza in aceste zile pe meleagurile noastre: e melancolica, dark si totodata puternica, gata sa ridice mainile tuturor trancerilor care adora ritmurile uplifting. Si nu numai!

A.R.D.I. & LUCIEN – Near Darkness

La sectiunea "uplifting", "Near Darkness" ocupa in prezentul pozitia a patra pe Beatport, in ciuda faptului ca are doar 3 zile pline de cand este disponibila in cel mai cunoscut magazin digital de muzica electronica. Este un succes pe care A.R.D.I. l-a mai cunoscut in trecut, insa pentru canadianul Lucien este cu siguranta un sentiment de noutate.
Era vara anului 2013 cand scriam despre A.R.D.I. – Ultimate Destination. Intre timp, acesta a devenit managerul muzical al labelului AVA White (devizia uplifting a casei de discuri AVA a lui Andy Moor) si a bifat colaborari cu o multime de alti tranceri si vocaliste. 2017 este un an foarte productiv pentru acesta si ne bucuram sa il avem din nou in paginile noastre! "Near Darkenss" este un comeback pe cinste! 
Who’s afraid of 138?! 

Comentarii