Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou), Ackym si Maxim lanseaza "I Love U", o piesa care s-a auzit pentru pentru prima data pe scena Media Music Awards in octombrie. Acum, apare si cu un videoclip dinamic, de imagine, in care baietii de la Maxim par a fi pimps.

Devenit cunoscut initial ca producatorul ce si-a lasat amprenta pe hituri precum "Kamelia", "Push, "Serai" (Akcent), "Ce mai stii de noi" (Alex Velea) si "Liar" (Sandra N), Ackym s-a concentrat in paralel si pe cariera solo, lansand colaborari de success cu Adrian Sina ("Sa ma saruti") si Georgia ("My Heels").

I Love U este o piesa care ne-a placut de la primul play datorita energiei pe care o emana. A fost o provocare pentru noi, fiind oarecum in afara zonei noastre de confort, dar a reprezentat o ocazie buna sa aratam lumii partea noastra "rock". "I Love U" te indeamna sa sari, sa dansezi, sa te distrezi si, cel mai important, sa fii tu, iar asta este de fapt es! entialul in muzica.” – Maxim

Trupa Maxim a fost formata in 2013 la initiativa lui Adrian Sina, devenind in scurt timp formatia favorita a tinerilor din toata tara datorita unor hituri precum "Sarutari criminale", "Vreau sa te…" si "Noapte fara tine". Desi si-au schimbat componenta la inceputul anului 2016, trupa a reusit sa-si mentina aproape atat fani, cat si succesul datorita unor single-uri precum "Adu-ti aminte" si "Fata n-are nicio vina".
Va place piesa? Are sanse sa ajunga pe radio?

Comentarii