Adda feat. DOC – Te aud (videoclip nou)

Adda feat. DOC – Te aud (videoclip nou), Adda, cantareata care a cucerit prin stilul ei melancolic si a readus baladele in atentia publicului, lanseaza un nou single: o colaborare inedita cu DOC, unul dintre cei mai cunoscuti artisti hip-hop din Romania.

O colaborare intre Baladda Records, HaHaHa Production si Global Records, piesa „Te aud” este scrisa si compusa de ADDA impreuna cu DOC, Andrei Mihai si Marius Pop, iar filmarile pentru videoclip au avut loc in Chisinau, in regia lui Roman Burlaca.

„Am scris piesa acum patru ani, dar abia acum i-am gasit directia potrivita”, spune ADDA. „Ma bucur ca am colaborat cu DOC, pentru ca il respect foarte mult ca artist si ca om.”, a spus ADDA.

„Declar pe proprie raspundere ca tot ce am zis, am trait si s-a „pupat” magistral cu momentul atemporal in care am facut piesa asta impreuna cu ADDA si RURD, producatorul piesei, in camera noastra micuta, dar plina de vibe de la HaHaHa”, a declarat DOC, in stilul sau caracteristic.

Anul acesta, ADDA a lansat piesa „Se vede pe fata ei”, care a depasit 22 de milioane de vizualizari, si single-ul „De dorul tau”, care a strans in doar doua luni peste 8 milioane de vizualizari. Cel mai recent proiect al ADDEI a fost „O piesa in 12 ore” / #MareaMea. Proiectul prin care ADDA le-a aratat fanilor cum se naste o piesa a fost un adevarat succes. Artista a stat live 12 ore si a fost urmarita de 2 milioane de internauti.
Ce ziceti de aceasta colaborare?

Comentarii