Alexandra Crisan ft. Cornel Ilie – Razboi pe camp deschis (piesa noua)

Alexandra Crisan ft. Cornel Ilie – Razboi pe camp deschis (piesa noua), Alexandra Crisan revine dupa o pauza muzicala de 2 ani, cu un nou single. “Razboi pe camp deschis” este o colaborare cu Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, care a compus si “Minte-ma frumos”, primul single al artistei.

”Astazi e o zi importanta pentru mine din doua motive: fiul meu face 6 luni si doi dinti 🙂 si lansam o piesa pe care-mi doresc de mult timp s-o auziti. Pentru mine, piesa asta reprezinta cumva o revenire in muzica, intoarcerea la adevarata mea pasiune.” – Alexandra Crisan

Alexandra Crisan si a descoperit pasiunea pentru muzica la doar 3 ani, cantand duete alaturi de tatal sau. Ea si-a dedicat tot timpul muzicii, dovada fiind cele peste 30 de premii si diplome de excelenta obtinute la concursuri de opera. Cantareata a devenit cunoscuta ca urmare a participarii la X Factor, unde a ajuns pana in finala sezonului 4. Interpretarea sa a piesei “Say You Love Me” (Jessie Ware) l-a emotionat pana la lacrimi pe Stefan Banica jr, mentorul sau, care a declarat atunci: “Alexandra transmite mult. Doar cand deschide gura, mi se face pielea de gaina”.
”Razboi pe camp deschis” a fost produsa in studiourile Fly Records, iar versurile au fost scrise in colaborare cu Cornel Ilie. Single-ul ei de debut, Minte-ma frumos, il puteti asculta aici.
Ce ziceti de aceasta colaborare?

Comentarii