Alexandra Stan, pe primul loc in topul iTunes din Japonia

Alexandra Stan, pe primul loc in topul iTunes din Japonia, Cand vine vorba de Alexandra Stan, locul intai este unul dintre lucrurile reprezentative. Acum, Alexandra Stan se bucura de succesul piesei “Boy Oh Boy”, care se afla pe primul loc pe iTunes in Japonia, la categoria Dance.

De cand a ocupat primul loc in topul international Billboard timp de 7 saptamani in 2011, fiind singura artista din Romania cu un asemenea record, multe single-uri de succes i-au urmat traiectoria in alte clasamente importante din intreaga lume.

Desi piesa a aparut in luna iunie in Romania, abia pe 13 decembrie a avut loc lansarea oficiala in Japonia si ocupa deja primul loc in iTunes, la doar o saptamana distanta.

Mai mult, “Boy Oh Boy” este si primul single lansat prin Alexandra Stan Records, propriul label al cantaretei, dar si piesa la care a lucrat la partea de versuri si compozitie alaturi de Marius Mirica si Andi. Alexandra Stan a fost recent in Japonia, unde si-a facut debutul in lumea cinematografica prin interpretarea piesei principale din filmul “Miko Girl”, iar pentru 2018, artista pregateste lansarea unui nou album, la care lucreaza de peste 3 luni in studiourile din Los Angeles.
Ce ziceti de succesul Alexandrei Stan?

Comentarii