Alma feat. French Montana – Phases (piesa noua)

Alma feat. French Montana – Phases (piesa noua), Alma, cantareata finlandeza care incepe sa se regaseasca in topurile din afara si bifeaza multe colaborari interesante, vine cu un nou single, de data aceasta alaturi de rapperul French Montana.

Phases pastreaza aceeasi linie e pieselor dance cu beat-uri ample si cu putin ajutor din partea lui French Montana cat sa dea mai multa greutate piesei. Phases e produsa alaturi de Charli XCX si Charlie Handsome, care a mai lucrat cu Mac Miller si Drake si suna suficient de catchy ca sa prinda pe radio, la fel ca altele dintre piesele pe care Alma le-a lansat.

Alma s-a lansat in tara ei natala prin intermediul unui concurs de talente si chiar daca nu a reusit sa castige, asta nu inseamna ca nu poate avea o cariera solo. A colaborat cu Sub Focus la Don’t You Feel It si cu Martin Solveig la All Stars, iar single-ul ei solo, Chasing Highs a ajuns pana pe locul 18 in clasamentul din Marea Britanie. Pe Alma aputut sa o ascultam live si la Untold anul acesta, iar noi i-am luat un scurt interviu sa afla mai multe despre aceasta noua voce.
Nici French Montana nu o duce mai rau, pentru ca anul acesta a fost nelipsit din topuri datoria piesei Unforgettable, track care a ajuns pana pe locul 3 in Hot 100, pe 2 in UK Singles si a ajuns inclusiv in playlisturile de la noi. Recent, rapperul a venit si cu o serie de remixuri, printre care unul cu J Balvin si altul cu Mariah Carey.
Cum vi se pare piesa?

Comentarii