Am aflat cine îi aduce zâmbetul pe buze Lorei! Artista s-a distrat pe cinste la Mamaia și Ionuț Ghenu i-a fost alături la fiecare pas

Weekendul prelungit sau minivacanța de Sf. Maria le-a dat vedetelor ocazia să se bucure de spectacole pe litoral, dar și de distracție. Divele și vedetele autohtone au fugit imediat la Mamaia pentru un strop de relaxare la soare, iar printre ele s-a numărat și Lora.

Însoțită de Ionuț Ghenu, artista a avut parte de un weekend pe cinste, iar capitalfm.ro are detalii despre cum și-a petrecut sexy artista minivacanța de pe litoral. Paparazzi au fost pe fază și venim cu imagini de vis. Artista se menține într-o formă de zile mari și oricât de mult s-a chinuit să nu fie recunoscută, a atras toate privirile!

Lora și Ionuț Ghenu, apariție de senzație pe litoraul românesc

Lora și Ionuț Ghenu au ales să petreacă minivacanța departe de aglomerația din București așa că au mers direct la Mamaia, punctul zero de întâlnire al vedetelor. Cei doi îndrăgostiți și-au dat întâlnire și cu un grup de prietenii apropiați, iar după prânzul la restaurant paparazzi capitalfm.ro i-au surprins pe Lora și Ionuț în parcare, artista arătând fenomenal.

Comentarii