Andi Banica – Ploaia (videoclip nou)

Andi Banica – Ploaia (videoclip nou),  Andi Banica, compozitorul hit-urilor care au ajuns in topurile radiourilor si televiziunilor din Romania, Visele- Irina Rimes, Iubirea mea- Antonia feat Alex Velea sau Stai langa mine- Vunk feat. Irina Rimes lanseaza primul single din cariera solo.
 
Single-ul “Ploaia” a fost scris si compus de Andi, iar Alexandru Antonescu (Zagga), Catalin Tamazlicaru, Razvan Matache si Bunicu Magic (mix/master) s-au ocupat de productie, in studiourile Quantum Music, label boutique ul la care este semnat Andi.

Ploaia a fost scris intr-un moment de cumpana din viata mea, atunci cand singurul raspuns al intrebarilor mele interioare a fost muzica. Intr-o seara, Razvan Matache a cantat primele acorduri ale piesei si am stiut ca trebuie sa o lansam. Dupa ore intregi in care am scris multe pagini, povestea a prins contur de la cap la coada. Imi doresc sa ajunga voi si sa isi gaseasca locul acolo unde se potriveste.", a spus Andi.

Videoclipul piesei “Ploaia” a fost filmat in regia lui Anthony Icuagu, intr-o locatie cu o poveste veche din Bucuresti. Decorul vechi, in cadrul caruia a luat nastere povestea de dragoste si ramas pustiu in urma despartirii accentueaza emotiile transmise in piesa. Andi Banica este un compozitor romantic, sensibil si melancolic asa cum reiese si din hit-urile anterioare, care ii poarta semnatura si care au iesit din studioul sau in mai putin de un an.
A fost pasionat de muzica inca din copilarie, atunci cand a inceput sa o studieze singur. De la o simpla joaca de copil, Andi a cantat intr-un cor de copii unde a invatat teoria pe care a aplicat-o la randul sau ca dirijor. Atras de muzica rock si-a format o trupa alaturi de care a cantat cativa ani de zile. Andi Banica a participat la concursul de talente “Fabrica de staruri” din Republica Moldova, acolo unde a cunoscut-o pe Irina Rimes. Dupa ce parea sa nu se intrezareasca nimic pe plan muzical, cei doi au ajuns la Quantum Music reusind astfel sa isi inceapa cariera pe piata muzicala.
Cum vi se pare piesa solo a lui Andi Banica? Se ridica la nivelul compozitiilor pentru alti artisti?
 

Comentarii