Andra si Stefan Banica vin maine la Media Music Awards

Andra si Stefan Banica vin maine la Media Music Awards, Andra si Stefan Banica, doi dintre cei mai apreciati artisti din Romania, vin maine la Media Music Awards, celebra gala de premii muzicale ce are loc, anul acesta, in premiera, in Bucuresti, la ParkLake.

Cei doi artisti vor urca pe scena pentru a sustine recitaluri de neuitat, in superba locatie in aer liber situata in parcul Titan, langa lacul IOR. Andra este, de altfel, cel mai premiat artist din Romania la Media Music Awards, solista castigand in fiecare an, din 2012 incoace, mult ravnitele trofee de cristal.

Stefan Banica este insa la prima paticipare la Media Music Awards. Alaturi de Andra si Stefan Banica, peste 30 de artisti de top vor participa maine la Media Music Awards. Printre acestia, Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, Anda Adam, Faydee, Deepcentral, Guess Who, Voltaj, Feli, Jo, Matteo, Randi, Lidia Buble, Fly Project, Ruby, Connect-R, Liviu Teodorescu, Ami, Ioana Ignat.
Media Music Awards 2017 va avea loc maine, de la ora 17.30, in centrul comercial ParkLake, situat in strada Liviu Rebreanu nr 4 , zona ParkLake Garden, intarea dinspre parcul Titan.
Pe Green Carpet vor sosi nume celebre, artisti care au dominat topurile in ultimul an, precum si multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul avand astfel ocazia sa ii vada pe viu pe cei pe care ii urmaresc doar la televizor sau pe retelele de socializare. In cadrul galei Media Music Awards vor fi premiati artistii care au avut cele mai multe difuzari radio TV si vizualizari pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV. Astfel, premiile reflecta succesul real al artistilor romani si sunt acordate pe criterii echidistante si transparente.
 

Comentarii