Anne-Marie – Heavy (piesa noua)

Anne-Marie – Heavy (piesa noua), Anne-Marie, pe care ati cunoscut-o alaturi de Clean Bandit si Sean Paul cu Rockabye, iar apoi cu Ciao Adios, revine cu un nou single solo – Heavy.

"Heavy", produs de Invisible Man (Zayn Malik), Nana Rogues (Drake) și MNEK (Zara Larsson, MŘ), este un exemplu perfect de piesa cu care rezonezi usor, asa cum ne-a obisnuit Anne-Marie. Dupa un program aglomerat in aceasta vara, cu 2 featuring-uri masive cu Snakehips pe "Either Way" (feat Joey Bada $$) si Nick Jonas “Remember I Told You” (feat Mike Posner), alaturi de o serie de aparitii importante la festivaluri ca V Festival si British Summer Time (supporting act pentru Justin Bieber), piesa "Heavy" marcheaza prima productie muzicala solo a lui Anne-Marie de la hit-ul "Ciao Adios". Ajungand in Top 10 in Marea Britanie, piesa este acum certificata cu Platina in UK, depasind totodata 150 de milioane de streamuri.

Nascuta in Essex, tanara artista a cantat de-a lungul carierei sale alaturi de Ed Sheeran in turneul sau din Marea Britanie si Irlanda din 2017, a ajuns #1 alaturi de Clea! n Bandit cu “Rockabye”, pozitie pe care au ramas timp de 9 saptamani consecutive; a castigat 4 premii BRIT [Anne-Marie a fost cel mai nominalizat artist la premiile din acest an], 3 x nominalizari la MTV EMA și multe altele. Mai mult, campioana mondiala la karate devenita popstar, care a castigat premiul "Best Newcomer" la concursul Nordoff Robbins Silver Clef Awards din acest an, a fost cel mai bine vandut artist din 2016 in UK, dupa ce a lansat hit-ul sau imens "Alarm”.
Va place noua e piesa?

Comentarii