Artista in trupa lui Smiley, muzica pe cont propriu

Artista in trupa lui Smiley, muzica pe cont propriu, Devenita celebra sub numele de scena AVA, artista este cunoscuta pentru participarea sa la Vocea Romaniei din anul 2014, pentru numeroasele colaborari cu cei mai mari artisti de pe piata muzicala romaneasca, printre care Andra, Delia, Loredana, Damian Draghici, Sisu, Puya,  Antonia, Feli, Alex Velea, Damian Draghici, dar si pentru faptul ca  in prezent este componenta trupei artistului Smiley.

De asemenea, AVA se ocupa si de cariera proprie, iar de curand si-a lansat  varianta in engleza a piesei ”Am vorbit cu inima”, intitulata ”Divided Love”.

Piesa  a fost lansata pe 3 iulie, fiind cantata in premiera in limba romana la Sala Palatului, la Concertul #Stars4Dreams, alaturi de Inna, Irina Rimes si Nicoleta Nuca.

Piesa ”Am vorbit cu inima” a facut furori in randul tinerilor si a avut un succes neasteptat, multe persoane regasindu-se in mesajul melodiei.

Single-ul a fost lansat sub forma unui lyric video, iar piesa va putea fi ascultata in premiera pe canalul de youtube al artistei. Mesajul este unul de dragoste prin care cantareata ne indeamna sa ne ascultam inima.

”Divided Love” este un single care face parte din ep-ul ”27”, care va fi lansat in aceasta toamna.

Comentarii