Asher – Forever (videoclip nou)

Asher – Forever (videoclip nou), Asher lanseaza un nou videoclip cu un mesaj pentru inimi: „Forever” este noua sa piesa care spune ca a crede in dragoste este tot ceea ce conteaza.

Piesa a fost compusa si produsa de catre Asher (mix, master, versuri si linie Stanciu Aser, cu voce de studio).

„Mesajul piesei este ca a crede in dragoste este tot ceea ce conteaza”, subliniaza Asher. „Dragostea asteptata, dragostea pierduta si dragostea regasita, toate sunt etape ce nu ne lasa indiferenti, ce ne fac pe noi toti sa traim intens. Dragostea poate insemna eternitate atunci cand este traita si simtita pe deplin, de aceea si numele piesei face o sinteza a acestei idei… pentru totdeauna (Forever)”, mai spune acesta.
Asher si-a dorit sa sublinieze acest mesaj cat mai puternic si la nivel vizual, printr-un videoclip care sa dubleze acest concept: „De multe ori se spune ca exista o parte in fiecare dintre noi ce ne impinge mereu spre adevaratele valori ale vietii. Din pacate, nu reusim mereu sa urmam aceasta cale.

In videoclip, spiritul unei fete se trezeste in timp ce corpul ei este in coma si devine martor al trecutului si prezentului ei, cu lucrurile rele si bune din viata sa. Acest spirit este prezent peste tot rugandu-se pentru ca dragostea ei adevarata sa se intoarca pentru a continua o viata fizica ce merita traita, deoarece dragostea este ceea ce tine spiritul in viata pentru totdeauna”, explica Asher. Videoclipul pentru piesa „Forever” a fost filmat in colaborare cu Zoran Zonde, film maker din Macedonia, cel care a si conceput scenariul pentru aceasta poveste.
Stanciu Aser, cunoscut sub numele de artistic Asher, este un DJ si compozitor din Romania. La 7 ani incepe sa studieze pianul la Liceul De Arte din Brasov, acolo unde si-a dat seama de inclinatia pe care o avea catre compozitie muzicala. Initial, Asher a castigat recunoastere internationala si zeci de milioane de vizualizari cu remixurile pentru piese precum Carla’s Dreams – „Aripile (Asher Remix)”, Ed Sheeran – ”Shape Of You (Asher Remix)”, Luis Fonsi ft. Justin Bieber – Despacito (Asher Remix)” si multe altele, consolidandu-si comunitatea creata pe canalul lui de YouTube. Asher iubeste sa includa piese si sound-uri vechi sau linii vocale noi cu stilul sau de productie Deep House, Tropical House.
Pana acum, Asher a mai lansat doua piese originale, ”Last Night” impreuna cu Pascal Junior, dar si ”Tell Me Why”. Asher continua sa compuna remixuri si pregateste piese originale noi ce vor fi lansate curand.
Va place piesa?

Comentarii