Barei – I Don’t Need to Be You (videoclip nou)

Barei – I Don’t Need to Be You (videoclip nou), Barei, castigatoarea Spaniei la Eurovision Song Contest, lanseaza noul single, “I Dont Need To Be You, alaturi de MediaPro Music / Universal Music Romania.

Piesa este compusa de catre artista, alaturi de Ruben Villanueva, iar videoclipul este filmat in Spania si aduce in prim plan o tema sociala, emotionanta si de impact – bullyingul. Nu este prima piesa cu versuri in limba spaniola a carismaticei artiste. Barei a lansat pana in prezent piese ca “Play” (2012), “Foolish NaNa” (2013, “Wildest Horses” (2014), dar si un album full in limba spaniola – Billete Para No Volver”.

In 2016, Barei a fost reprezentanta Spaniei la Eurovision Song Contest cu piesa “Say Yay”, care a adunat un numar impresionant de streamuri pe Spotify – peste 10 milioane.
Single-ul recent, “I Don’t Need To Be You”, a ajuns in topurile muzicale din Spania, pe primele pozitii si a fost licentiat in mai multe tari din Europa. Originara din Spania, Barei a inceput de la o varsta frageda sa studieze chitara, limbajul muzical si pianul. Provine dintr-o familie pasionata de lumea artistica si care a lucrat in industria cinematografica. In plus, Barei este si compozitoare si, pe langa piesele proprii, a colaborat cu numerosi artisti din Spania, precum Malu, Antonio Jose, Maria Aguado.
Ce ziceti de piesa lui Barei?

Comentarii