Beyonce apare pe remixul Mi Gente

Beyonce apare pe remixul Mi Gente, Dupa ce Mi Gente a ajuns un succes international, Beyonce apare acum pe remixul acestui single, dar pentru o cauza nobila. Toate incasarile obtinute pentru aceasta piese se vor duce intr-un fond pentru ajutorarea victimelor recentelor uragane care au lovit Puerto Rico si alte insule din Caraibe.

Remixul vine insotit si de un videoclip in care toata lumea danseaza pe Mi Gente, dar daca va uitati cu atentie veti vedea si cateva vedete din lumea muzicala si nu numai. Beyonce nu uita sa mentioneze haterii, cateva label-uri si aduce un tribut inclusiv orasului Houston.

Mi Gente a fost lansata oficial in luna iunie a acestui an si a reusit incet si sigur sa ajunga hit. S-a aflat pe locul 19 in Billboard Hot 100, a urcat pana pe locul al doilea in Hot Latin Songs si a fost pe primele pozitii in mai toate tarile din America de Sud. Nici in Europa nu a stat deloc rau, bifand mai multe teritorii, inclusiv Romania, unde a urcat pe prima pozitie in topul Mediaforest al celor mai difuzate piese straine de pe radiourile romanesti.
Va place remixul?

Comentarii