Beyonce, Eminem si The Weeknd canta la Coachella 2018

Beyonce, Eminem si The Weeknd canta la Coachella 2018, Cu siguranta ati auzit de festivalul Coachella, care are loc in California, daca nu pentru muzica, pentru trendurile pe care le genereaza in street fashion. Coachella nu e doar un festival muzical ci si o adunarea a "socialites" si puteti vedea o multime de vedete prezente, insa pe noi ne intereseaza cine urca pe scena anul acesta.

Asa cum a promis si era de asteptat, Beyonce va canta anul acesta, dupa ce in 2017 a fost nevoita sa se retraga din cauza sarcinii avansate. In locul sau a venit Lady Gaga, ceea ce a insemnat ca Mother Monster a fost prima femeie headliner a acestui festival de la Bjork din 2007 incoace.

Eminem va fi la prima sa aparitie la festivalul californian, desi a mai urcat pe scena ca invitat special al lui Snoop Dogg si Dr. Dre in 2012. Era de asteptat sa fie prezent la marile evenimente muzicale ale acestui an pentru a lansat recent un nou album, Revival, si trebuie promovat. The Weeknd, in schimb, nu e deloc strain de Coachella, va fi o noua aparitie la 3 ani dupa ce si-a facut debutul in 2015. Pe lista artistilor care vor canta in weekendurile din aprilie se mai numara SZA, Jamiroquai, HAIM, Tyler the Creator, Post Malone, Migos, Miguel si Cardi B.
 

Comentarii