Cardi B la egalitate cu The Beatles

Cardi B la egalitate cu The Beatles, Fie ca va place, fie ca nu Cardi B, ea reuseste sa faca istorie, ajungandu-i din urma pe artisti ca The Beatles sau Ashanti. Rapperita tocmai a bifat inca un succes in cariera, semn ca 2018 a inceput foarte bine pentru ea.

Cardi B a reusit performanta de a avea primele trei single-uri concomitent in Hot 100, performanta pe care doar alti doi artisti au mai reusit-o in istoria clasamentului. Rapperita din Bronx a obtinut acest succes datorita prezentei pe track-ul No Limit al lui G-Eazy, care a urcat pe locul 4 in top, in timp ce Motorsport, featuring cu Migos si Nicki Minaj, si-a mentinut pozitia a saptea. In plus, Bodak Yellow, hitul ei de pe 2017, a reintrat in clasament pe pozitia a zecea, ceea ce i-a confirmat succesul.

Aceasta reusita nu face altceva decat sa ii creasca sansele la o pozitia mai buna in topuri noului single Bartier Cardi si sa atraga atentia asupra primului ei album. Cardi B are toate motivele sa fie mandra de ea insasi pentru ca a facut ceva ce nici macar Nicki Minaj nu a reusit, si anume sa fie prima femeie rapper care urca pe locul intai in Hot 100 fara vreun featuring, dupa Lauryn Hill in 1998.
Ce ziceti de reusita lui Cardi B?

Comentarii