Cei mai de succes artisti romani din ultimii 6 ani, desemnati la Media Music Awards

Cei mai de succes artisti romani din ultimii 6 ani, desemnati la Media Music Awards, Media Music Awards, gala de premii muzicale ce va avea loc anul acesta, in premiera, la Bucuresti, reprezinta un adevarat barometru al succesului artistilor din industria muzicala romaneasca.

Sunt singurele trofee acordate in Romania strict pe baza numarului difuzari radio TV si vizualizari pe YouTube, statistici intocmite de Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV.

Astfel, premiile reflecta succesul real al artistilor romani si sunt acordate pe criterii echidistante si transparente. Prin urmare, la editiile precedente, organizate incepand cu 2012, am putut afla si care au fost cei mai de succes artisti din Romania, in fiecare an in care a avut loc gala Media Music Awards, cei care au avut cele mai difuzate piese la radio si la TV, si cu cele mai multe vizualizari pe YouTube.
In 2012, cel mai difuzati artisti au fost Smiley, Andra si Voltaj, la categoriile Best Male, Best Female si Best Group.
In 2013, Alex Velea, Andra si Voltaj.
In 2014, Smiley, Andra si Holograf.
In 2015, Smiley, Delia si Voltaj
In 2016, Smiley, Andra si Carla’s Dreams.
La Media Music Awards au fost premiati si artistii care au avut parte de cel mai bun debut. Intre 2012 si 2016 au fost desemnati castigatori: Alex Mica, Whats’Up, Maxim, Lariss si Mihail. La categoria Fans Like Award, singurul premiu acordat prin vot de public, cei mai populari artisti au fost Antonia, LaLa Band, Connect-R si Andra.
Media Music Awards 2017 va avea loc anul acesta in centrul comercial ParkLake, situat in strada Liviu Rebreanu nr 4 , zona ParkLake Garden, intarea dinspre parcul Titan.
Pe Green Carpet vor sosi nume celebre, artisti care au dominat topurile in ultimul an, precum si multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul avand astfel ocazia sa ii vada pe viu pe cei pe care ii urmaresc doar la televizor sau pe retelele de socializare. In cadrul galei Media Music Awards vor fi premiati artistii care au avut cele mai multe difuzari radio TV si vizualizari pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV. Astfel, premiile reflecta succesul real al artistilor romani si sunt acordate pe criterii echidistante si transparente.
 

Comentarii