Coma – Montagne Russe (videoclip nou)

Coma – Montagne Russe (videoclip nou), Montagne Russe este cel mai nou single extras de pe albumul COMA, Orizont, “cel mai frumos album de pe pamant”, lansat la finalul anului 2016.

 

Videoclipul animat al piesei „Montagne Russe” a fost realizat in cadrul atelierului intensiv de animatie Animation Worksheep, editia a 9-a, ce a avut loc intre 1-22 septembrie la Centrul International de Cercetare si Educatie in Tehnologii Inovativ Creative – CINETic, inainte de a douasprezecea editie a Festivalului de Film de Animatie Anim’est. Animation Worksheep este singurul atelier de film de animatie din Romania, organizat de Asociatia ESTENEST si powered by Anim’est.

Din echipa care a lucrat la videoclip sub indrumarea trainerilor Dan Panaitescu si Mihai Pacurar fac parte: Aliona Ciobanu, Andrei Berculescu, Andrei Ebinca, Cosmin Tita, Darie Calnegru, Ion Arama, Laura Comanescu, Laurentiu Bratan, Luminita Dumitrache, Matei Monoranu, Radu Pop, Vlada Popa si Vlad Ilicevici. Videoclipul single-ului „Montagne Russe” a avut premiera aseara, in Expirat, in cadrul uneia dintre cele mai indragite nopti din agenda festivalului Anim’est, Animusic Night, la Expirat, chiar inainte concertul COMA.
Orizont spune povestea COMA si leaga toate emotiile din ultimii ani intr-un fir de basm, intr-o unitate necesara si asteptata si este disponibil in format fizic si digital, pentru streaming si download.
Va place videoclipul?

Comentarii