Corina – Tot ce ti-ai dorit (videoclip nou)

Corina – Tot ce ti-ai dorit (videoclip nou), Corina renunta la hainele extravagante si look-urile bine studiate pentru un videoclip in care apare aproape vulnerabila – Tot ce ti-ai dorit.

“Am trait multe in acesti 14 de ani, si artistic, dar si in viata personala si am inteles ca cel mai important e sa stii cine esti si sa faci exact asa cum simti. Mizele de pe piata noastra muzicala sunt prea mici, prieteniile din ea sunt de prea multe ori false, e prea multa constructie in toate vietile noastre, prea multa dorinta de “a parea” si am simtit nevoia sa evadez, sa ma razvratesc si sa nu mai aplic nicio reteta. Pana acum am supralicitat puterea rationalului, a lui “ce trebuie sa fac”, “ ce se asteapta de la mine sa fiu” si am inteles ca trebuie sa ma intorc catre adevarurile din inima mea si sa ma exprim artistic exact asa cum sunt si simt”.

E o poveste de o simplitate perfecta, o piesa cu un sound delicat, fragil, asa cum stiu ca sunt toate intamplarile importante, esentiale din vietile noastre si de aceea am ales impreuna cu Antz, echipa mea, cu San, regizorul clipului – un superartist, care m-a inspirit enorm- si cu hipertalentatii baieti de la Green Room Studio, o poveste vizuala frusta, fara artificii de imagine, de stilism sau de personaje recurente, asa cum am facut pana acum. Am simtit nevoia de un punct si o virgula in cariera mea, de o regasire, de o intoarcere la sensibilitatea mea primara. In “Tot ce ti-ai dorit” sunt eu, fara makeup, fara costumatii alambicate, cu un fundal uluitor al naturii si cu toate emotiile mele sincere”, continua Corina.

“Dedic aceasta piesa tuturor celor care stiu ca umanitatea adevarata nu are nevoie de filtre, celor care cred ca prietenia inseamna sa fii impreuna, dincolo de orice interes si celor care stiu ca dragostea ne salveaza intotdeauna. Sa fim noi insine, sa ne privim in oglinda fara teama si sa ne spunem, privindu-ne drept in ochi: asta e “Tot ce ti-ai dorit”.

Corina a lansat la inceputul acestui an piesa Fernando, cu un videoclip foarte provocator, dupa ce anul trecut a colaborat cu Matteo la Ceva nou. Ea reusit sa domine topurile cu o alta balada de dragoste, Neprevazut, care s-a auzit peste tot in 2016. 
Cum vi se pare noua ei piesa? 
 

Comentarii