David Guetta feat. Justin Bieber – 2U (videoclip oficial)

David Guetta feat. Justin Bieber – 2U (videoclip oficial), Dupa ce a lansat un videoclip cu modele de la Victoria’s Secret, David Guetta vine cu materialul video oficial pentru hitul 2U. Povestea din clip e un pic greu de urmarit la inceput, dar avem un cuplu care se cearta si care trece prin mai multe dimensiuni, inclusiv una cu zombie, pentru a se impaca.

Intr-una din variantele povestii chiar fata e cea vinovata, dar de fiecare data scenariul e acelasi: palme date peste ochi si fuga dupa ea pentru a cere iertare, dar avem un happy end, chiar daca e usor apocaliptic.

2U a fost lansata oficial la inceputul verii si a ajuns un hit la nivel international. Single-ul a urcat pe locul 16 in Hot 100, pe 2 in Dance Club Songs, pe 4 in Hot Dance/Electronic Songs si a marcat inca un succes pentru Justin Bieber. Canadianul a bifat un featuring cu DJ Khaled la I’m The One, care l-a adus pe prima pozitie in Hot 100 si apoi a aparut pe remixul Despacito, hitul incontestabil al acestui an. Intre timp, a mai lansat piesa Friends, iar David Guetta se pregateste de aparitia celui de-al saptelea album. 
Va place videoclipul sau il preferati pe cel cu super modele?
 
 

Comentarii