Dedicatii Live

Vă oferim posibilitatea de a face GRATIS Dedicaţii şi preferinţe muzicale celor dragi prin intermediul unui sistem propriu de Dedicaţii CAPITAL FM ,Dedicaţii telefonice, tot ce trebuie să faceţi este să completaţi formularul de mai jos când este un moderator LIVE în emisie,numărul de telefon la care puteţi suna îl auziţi pe post sau îl puteţi vedea în programul cu care ascultaţi.ex(winamp)
Prin intermediul acestei paginii va oferim posibilitatea de a trimite in mod GRATUIT moderatorului din emisie dedicatiile si preferintele muzicale spre a fi citite, respectiv difuzate ,pe post!
Totul este simplu si rapid! Nu trebuie decat sa completezi formularul de mai jos ,formular care apare doar cand un dj/moderator este in emisie si poate prelua dedicatiile si preferintele muzicale in direct.
Se pot lua dedicatii si preferinte muzicale prin telefon ,daca moderatorul specifica acest lucru, numarul fiind afisat in player-ul in care ne ascultati sau este anuntat pe post de catre acesta.
Atentie ! Cand trimiteti o dedicatie va rugam ca aceasta sa fie scris cat mai citet, fara prescurtari,greseli gramaticale,injurii,jigniri pentru a usura munca moderatorului si a putea fii citite corect si complet.
Aveti dreptul sa cereti decat O PREFERINTA MUZICALA pe emisie si nu incercati sa abuzati de aceasta sectiune deoarece puteti fi banati sau blocati temporar.
Comentarii