Directia 5 serbeaza Valentine’s Day 4 zile si 4 nopti

Directia 5 serbeaza Valentine’s Day 4 zile si 4 nopti, Bucuresti, Timisoara, Deva si Brasov se bucura de seducatoarele balade pop-rock ale trupei Directia 5. Pentru ca cele mai frumoase momente de iubire merita sarbatorite alaturi de persoana iubita, simpaticii cuceritori de la Directia 5 pun in scena un spectacol de gala, exclusivist, dedicat indragostitilor de toate varstele.

Gazduit de Sala Mare a Teatrului National, pe 12 Februarie 2018, concertul prilejuit de apropierea zilei de Valentine’S Day include hituri precum ”Iti multumesc“, „Daca ai sti“, ”Esti stilul meu”, ”Am nevoie de tine”, ”Superstar”, „Si ce daca“ si „Forever Love“.. Biletele se gasesc la Teatrul National si pe iabilet.ro.

De mai bine de 27 de ani, Directia 5 ne incanta cu baladele lor pop-rock, pline de seductie si romantism. Si, pentru ca si-ar dori sa poata fi in mai multe orase deodata celebrand iubirea impreuna cu publicul din toate colturile tarii, Directia 5 pune acest spectacol de la TNB si pe scena de la Filarmonica Banatul, din Timisoara (Sala Capitol), pe data de 14 Februarie. A doua zi, pe 15 februarie, vor canta la Teatrul de Arta din Deva iar vineri, pe 16 februarie, la Centrul Cultural Reduta din Brasov.
Formata in prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri si Carmin Ionescu, trupa Directia 5 s-a infiintat in anul 1991, iar un an mai tarziu baietii lansau primul album: „La vulturul de mare cu pestele in gheare“. A urmat apoi o lunga poveste muzicala de succes, cu peste 20 de albume si sute de piese lansate si cantate peste tot in tara si nu numai. De-a lungul timpului, Directia 5 a colaborat cu artisti precum Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Banica si Nicoleta Nuca.
Pentru 2018, Directia 5 a planuit cat mai multe concerte in salile de spectacole din intreaga tara.
 

Comentarii