Ed Sheeran si Justin Bieber au lansat un nou single

Ed Sheeran si Justin Bieber au lansat un nou single, La inceputul acestei saptamani, Ed Sheeran si Justin Bieber si-au extaziat fanii cu anuntul unei noi colaborari. Astazi, cei doi au lansat single-ul “I Don’t Care”, piesa despre care multi spun ca ar putea deveni hitul verii 2019.

Sheeran si Bieber au mai lucrat impreuna si in 2015, cand Sheeran a fost co-autorul piesei “Love Yourself”. Nou lansatul “I Don’t Care” marcheaza o revenire pentru ambii artisti care intrasera de ceva timp intr-un con de umbra.

Ed Sheeran nu a mai scos nimic din aprilie 2018, atunci cand a lansat melodia “Happier”, iar Justin Bieber din iulie 2018 cand a bifat colaborarea cu DJ Khaled pentru piesa “I’m The One”.

Daca Sheeran nu a anuntat nimic pana acum cateva zile, Bieber a fost prezent acum o luna la festivalul Coachella, in California, acolo unde a aparut alaturi de Ariana Grande si a dat de inteles ca urmeaza sa isi surprinda fanii cu ceva nou.

Un lucru interesant este acela ca Justin si Ed sunt singurii doi artisti din istorie care detin Top 3 melodii in Official Singles Chart in acelasi timp si au impreuna 11 numere 1, 37 cantece in Top 10 si 77 single-uri in UK Top 40.

Asculta mai jos “I Don’t Care” si spune-ne daca si tu crezi ca ar putea fi unul dintre hiturile anului.

Comentarii