Emeli Sande – Starlight (piesa noua)

Emeli Sande – Starlight (piesa noua), Emeli Sande ne ofera o noua piesa, un track cu influente din zona de house si dance, iar rezultatul e un track numai bun de radio – Starlight. Noua ei piesa e departe de stilul ei mai serios si cu mesaje de impact, insa avem parte tot de o piesa de dragoste cu impact pozitiv.
 
Daca pe Emeli Sande o stim pentru piesele in care domina pianul si temele influentate de viata personala, cu mesaje triste, de data aceasta o gasim cu un track upbeat si pozitiv. Inca nu stim daca noul ei single e ceva oficial si marcheaza eventuala lansare unui nou album, la doar un an de la aparitia Long Live the Angels.

"This is a song I made with an incredible producer called Illangelo, we wrote it in LA. "I feel it really reflects where I am in my life right now – a really relaxed, happy vibe. "I always want to be in-sync musically with how I am personally."

 

Pe Emeli Sande am cunoscut-o in 2012 cand si-a facut debutul cu Our Version of Events, care a dat hituri precum Heaven, Next to Me, Read All About It (PT III) sau My Kind of Love. Dupa ce a cucerit intreaga lume cu muzica sa, facand parte din noul val de artisti britanici care ii include pe Sam Smith sau Adele, Emeli Sande a venit apoi cu Long Live the Angels. Albumul a aparut la finalul lui 2016 si a dat piese ca Hurts sau Breathing Underwater, care insa nu au avut acelasi impact ca anterioarele.
Va place noua ei piesa?

Comentarii