Emilian a lansat "Iubeste-ma", o poveste de iubire (Piesa noua)

Emilian a lansat "Iubeste-ma", o poveste de iubire (Piesa noua), Emilian, noua revelatie artistica a HaHaHa Production, a lansat “Iubeste-ma”, o poveste de iubire, scrisa intr-un moment dificil. Noul single semnat Emilian si HaHaHa Production, in co-productie cu Cat Music este o transpunere in versuri a unei intamplari reale din viata artistului.

 “Am compus piesa intr-un moment greu, dupa o cearta cu iubita mea, hotarand sa mergem in directii diferite. Si-a facut bagajele si mi-a spus: "Noi nu o sa ne mai vedem". In acel moment, desi m-am simtit vulnerabil, am folosit emotia pentru a scrie ceea ce puteti asculta acum”, a marturisit Emilian care spera ca piesa, dar mai ales povestea lui cu happy-end, sa inspire si sa le dea curaj oamenilor sa lupte pentru persoana iubita.

“Iubeste-ma” vine la doar doua saptamani dupa un live session cu care Emilian si-a lansat piesa de debut, “Pentru ea” care a fost primita foarte bine de public, inregistrand deja jumatate de milion de vizualizari pe YouTube.
 
Emilian are doar 24 de ani, dar rigoarea unui artist profesionist care nu accepta jumatatile de masura. Face muzica de la 5 ani, a participat la toate concursurile de muzica pentru copii din tara si a castigat premii in egala masura. La 10 ani s-a hotarat sa depaseasca granitele tarii si s-a inscris la Moscova intr-un concurs unde a obtinut marele premiu. Cand a implinit 12 ani, Emilian a avut primul lui concert in Sicilia la un festival de muzica pentru copii. A urmat Liceul de Muzica din Iasi, unde a studiat chitara clasica si pianul, terminand apoi Conservatorul la Bucuresti.

Piesa “Iubeste-ma” este compusa de Emilian, Florin Boka, Smiley (Andrei Tiberiu Maria) si Serban Cazan, iar versurile sunt semnate de Emilian si Smiley.

Comentarii