Eminen feat. Bayonce – Walk on Water (piesa noua)

Eminen feat. Bayonce – Walk on Water (piesa noua), Eminem se intoarce cu un nou single, o piesa introspecitiva si personala in care vocea puternica a lui Beyonce se aude peste sound-ul pianului care domina intreg track-ul. Walk on Water e un single in care rapperul vorbeste despre problemele sale cu drogurile si asteptarile pe care lumea le are de la el.

Track-ul suna foarte bine cu, partea lui Beyonce punctand perfect pentru a sublinia mesajul piesei si creeaza un contrast cu partile lui Eminem. Walk on Water a fost produsa de Rick Ruby si Skylar Grey si va fi inclusa pe urmatorul album al lui Eminem, Revival care se pare ca va aparea pe 17 noiembrie.

Eminem isi va prezenta noul single in acest weekend MTV EMA si la SNL saptamana urmatoare si intra deja in campania de promo pentru noul sau album. Cel mai recent material al sau a aparut acum patru ani, iar The Marshall Mathers EP 2 a reusit sa ajunga la succesul primul MMLP si sa se ridice la nivelul acelui material. Beyonce, in schimb, a reusit sa creeze un nou hit dupa ce a aparut pe Mi Gente, piesa lui Willy William cu J Balvin, iar remixul a ajuns un adevarat succes in topuri.
Cum vi se pare noul single Eminem?
 
 

Comentarii