Fergie mai lanseaza doua videoclipuri: Love is Blind, Love is Pain

Fergie mai lanseaza doua videoclipuri: Love is Blind, Love is Pain, Fergie ne mai ofera doua videoclipuri de pe noul ei material, Double Dutchess. Pentru Love is Blind a mers pe ideea de stop motion animation, in care personajul principal ia masuri drastice in privinta iubitilor care dezamagesc. Pentru Love Is Pain a mers intr-o diretie mult mai vulnerabila si artistica.

A apelat la dansatoare imbracate in ceea ce ar putea fi rochii de nunta, care pe final sangereaza si se transforma in costume rosii, apare intr-o rochie glam, acoperita in totalitate in glitter sau plangand pe ritmurile unei piese ce pare scoasa din anii 90.

Fergie a venit cu un material nou dupa o lunga pauza, Double Dutchess fiind un proiect in fiecare dintre track-uri beneficiaza de un videoclip. Primele lansate au fost cele cu Nicki Minaj si Rick Ross, iar odata cu aparitia oficiala a venit cu altele patru. Fergie incepuse promovarea acestui disc inca din 2014, cand a venit cu L.A. Love, insa abia anul trecut cu MILF a prins ceva momentum. 
Cum vi se pare clipurile?
 
 

Comentarii