Florence and the Machine va lansa un material aniversar, la 10 ani de la primul lor album

Florence and the Machine va lansa un material aniversar, la 10 ani de la primul lor album, Aflata in plin turneu in Europa, formatia Florence + The Machine va lansa in luna august un material special care sa marcheze 10 ani de la primul lor album, “Lungs”.

Colectia urmeaza sa fie prezentata fanilor pe 16 august si se anunta un “box set” inedit, cu tot felul de surprize, de la doua demo-uri nelansate anterior sau albumul original pe vinil roz pana la cantece B-sides, cantece rare sau neascultate pana acum.

Pana in august, “teaserul” consta in cele doua demo-uri la “My Best Dress” si “Donkey Kosh”, pe care le poti asculta si tu mai jos, si un cover dupa “Oh! Darling” al trupei Beatles.

Dupa “Lungs” din 2009, Florence + The Machine a lansat la fiecare 2-3 ani cate un alt album bine primit de fani:  “Ceremonials” in 2011, “How Big, How Blue, How Beautiful”  in 2015 si "High as Hope" lansat oficial in iunie 2018, considerat un material al transformarilor, atat ca stil, cat si ca directie muzicala.

Momentan, formatia britanica se afla intr-un turneu prin Europa, Romania aflandu-se si ea pe “harta destinatiilor de concert”.

Florence + The Machine sunt cap de afis la Festivalul Electric Castle care va avea loc in perioada 17-21 iulie  pe domeniul Castelului Banffy, judetul Cluj. Trupa va sustine un concert de exceptie vineri, 19 iulie 2019, pe scena mare, incepand cu orele 21:30.

Pana atunci, asculta demo-urile noi, prezentate de catre formatia britanica cu doar o luna inainte de lansarea materialului aniversar. 

Comentarii