Freedom are parte de un nou videoclip

Freedom are parte de un nou videoclip, Freedom a lui George Michael e un adevarat imn al anilor ’90 si e recunoscut pentru videoclipul in care apareau supermodelele momentului: Cindy Crawford, Linda Evangelista sau Naomi Campbell. Astazi, cei de la Vogue ne ofera versiunea pentru 2017 in care apar de la Adriana Lima la Irina Shayk.

De altfel, lansarea acestui vizual are si un motiv, pentru ca in luna octombrie se fac 26 de ani de la lansarea unui videoclip devenit emblematic pentru cariera lui George Michael, asa ca ce modalitate mai buna de a-i aduce un tribut decat sa iei modelele care acum fac furori si a le duce pe strazile orasului. Adriana Lima, Joan Smalls, Anna Ewers, Irina Shayk, Taylor Hill sunt imbracate in cele mai frumoase tinute din colectia de primavara 2017 si danseaza prin New York. In videoclip veti vedea creatii semnate de Ralph Lauren, Proenza Schouler, Tom Ford, Marc Jacobs, Michael Kors sau Alexander Wang.

Tot in luna octombrie vom putea asculta noua versiune a albumului Listen Without Prejudice, dupa ce recent am avut si o noua versiune a track-ului Fantasy.
Cum vi se pare videoclipul?

Comentarii