Giulia – Ne vedem noi (ULive Session)

Giulia – Ne vedem noi (ULive Session), Giulia vine cu varianta live a single-ului Ne vedem noi in cadrul proiectului ULive Session, alaturi de band, in aceeasi mansarda in care i-am vazut deja pe Lora, Dorian Popa sau Ami.

In plus, Giulia ne pregateste si un medley cu piese de la trupa Candy, intr-un material care va aparea in curand pe canalul de Youtube al celor de la MediaPro Music.

ULive Session a inceput cu piese de la Dorian Popa, Peter Pop, Ioana Ignat si Lora si, in fiecare saptamana continua cu versiuni noi de la Alina Eremia, Lora, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia; peste 35 de momente muzicale, piese proprii, cover-uri, interpretari acustice, single-uri noi, totul ambalat intr-un concept video alb-negru, curajos si incitant.
Ne vedem noi este cel mai nou single al Giuliei, aparut in aceasta primavara, dupa ce colaborase din nou cu cei de la DJ Project pentru O secunda. Anul trecut am ascultat-o si alaturi de Shift cu Ce-a fost a fost, iar impreuna cu Dorian Popa a lansat Ploaie de vara.
Cum vi se pare ca a sunat piesa live?

Comentarii