GJan – Together (videoclip nou)

GJan – Together (videoclip nou), Artista Global Records GJan (Greta Jančyte) lanseaza piesa si videoclipul “Together”, cel mai recent single al sau.

GJan, originara din Lituania, spune ca “Together” este o melodie „despre ceea ce oamenii ar avea nevoie in ziua de astazi, intr-un mod profund: unitate, empatie, toleranta. Am fost invatati ca trebuie sa luptam pentru noi insine si ca suntem cei mai importanti in vietile noastre. Si, intr-un fel, este adevarat doar ca pe acest drum, in aceasta forma de individualism, uitam sa fim atenti si la ceilalti. Ma indoiesc ca o persoana care nu simte compasiune poate fi fericita. Sunt de parere ca daca ne pastram mintea deschisa la tot ceea ce ne inconjoara, numai atunci vom putea fi liberi si vom putea fi fericiti”, declara artista.

Atat versurile, cat si partea de productie a piesei apartin Gretei si lui Rokas Jansonas, iar despre videoclip cantareata spune ca a pornit de la o idee foarte simpla „care nareaza povestile unor oameni, vorbind despre relatiile lor, fie de simpla prietenie sau de dragoste. Cu adevarat important este faptul ca aceste cupluri din clip sunt reale, iar asta se vede in exprimarea emotiilor, intr-un mod atat de puternic si autentic”, adauga Greta.

GJan a inceput deja numaratoarea inversa si pentru lansarea primului album, ce va avea loc luna aceasta.
In anul 2012, Greta din Traku Voke (Lituania) a lansat, la 16 ani, o piesa pentru cei 1000 de fani de pe Facebook. Dupa cateva saptamani si inca o piesa lansata – „Tattoo” – GJan a devenit unul dintre cele mai mari debuturi muzicale din aceasta tara, facand senzatie pe YouTube si la radiourile locale.
In primul an, Greta a compus singura piesele, apoi l-a cunoscut pe Rokas, caruia i-a placut foarte mult proiectul, si au inceput sa compuna impreuna.
La inceputul anului 2013, „Tattoo” a inceput sa domine topurile muzicale, iar cererile pentru concerte erau atat de multe incat artista a decis sa isi formeze un band cu instrumentisti profesionisti. In vara aceluiasi an a lansat hitul ”Need Your Love” si a cantat la cele mai mari festivaluri din Lituania.
In 2016 a lansat in Romania piesa „Wild”, pentru care GJan a filmat si primul videoclip profesionist, si apoi melodia „Wasn`t Easy”.
Cum vi se pare videoclipul?

Comentarii