Hai la concert INNA, pe 25 iulie, ți-am păstrat locuri la zona VIP!

Hai la concert INNA, pe 25 iulie, ți-am păstrat locuri la zona VIP!, Îți place să-ți vezi artiștii preferați în concert, dar nu ajungi mereu în față iar de biletele VIP…să zicem că nu sunt acoperite de bursa de student. Stai liniștit, am găsit soluția prin care poți să ai cele mai bune locuri oriunde ai fi: pe 25 iulie, între orele 20:00 și 22:00, scanează cu Shazam orice doză de Coca-Cola Zero Zahăr și devii automat spectator la concertul INNEI, chiar de pe telefonul tău.

Concertul INNEI din 25 iulie va putea fi urmărit doar online, iar fanii ei îl pot viziona doar dacă își vor cumpăra una dintre dozele de Coca-Cola Zero Zahăr din cel mai apropiat magazin. Cele patru doze cu imaginea INNEI fac parte din ediția limitată ce se găsește acum în magazine. .”Biletele” se găsesc…te-ai prins, în orice magazin de unde poți cumpăra doze de Coca-Cola Zero Zahăr. Ai de urmat trei pași simpli: intri în magazinul de la colț sau în hipermarket, cumperi orice doză cu imaginea INNEI dintre cele patru care compun ediția de colecție disponibilă acum în magazine și scanezi doza cu Shazam. Asta-i tot: ai devenit spectator VIP la concert, fie că ești acasă, pe canapea, sau în oraș cu gașca.

Inovația de pe doze face parte din cea mai recentă campanie Coca-Cola Zero Zahăr. INNA, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, și-a lansat noul album – YO – exclusiv pe dozele Coca-Cola Zero Zahăr. Fiecare dintre cele patru doze ediție limitată conține o melodie diferită: "Locura", "Iguana", "Si, Mama" și "La Vida", care poate fi ascultată prin același mecanism: scanând logo-ul Shazam. Doar pe 25 iulie, însă, dozele îți oferă și acces la concertul care  promovează noului album al artistei.

Scanează și dă startul distracției!

Comentarii