Horia Brenciu feat. JO – Ochelari de soare (Video nou)

Horia Brenciu feat. JO – Ochelari de soare (Video nou), Vara aceasta, Horia Brenciu si JO au decis sa colaboreze pentru prima data, iar rezultatul este “Ochelari de soare”, o piesa noua, fresh, care are toate sansele sa ajunga unul dintre hiturile acestei perioade. 

Piesa a fost compusa de Horia Brenciu alaturi de Ivan Caragia, Vlad Popescu, Ana Stancu si Andreea Miclici. Videoclipul semnat de regizorul Iura Luncasu a fost filmat la malul marii, intr-un cadru relaxant, “de sezon”.

„Ochelari de soare nu este doar o piesa de vara, asa cum se spune, ci si o invitatie la eliberare din cotidian. Tine si de tine sa-ti transformi visele in realitate. Ca sa faci un lucru mai nebun, cum ar fi o escapada cu barca pe mare, iti trebuie doar un mic imbold. In ceea ce priveste colaborarea cu JO, va pot spune ca atunci cand compuneam aceasta piesa nu stiam ce partener muzical voi avea. Acum, cand o ascult, nu-mi imaginez o voce, o prezenta si un zambet mai potrivite ca cele ale lui JO. Ne stim de mult timp, ne simpatizam, consider ca are un timbru absolut special si… sotia mea a fost de acord sa plec in valuri cu JO,” povesteste Horia.

Dupa participarea la mai multe concursuri muzicale, JO si-a lansat primul single in 2015, piesa “Soapte” fiind un mare succes, cu peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube. Au urmat numeroase cantece si colaborari care nu au facut altceva decat sa ii consolideze cariera si pozitia in showbizzul romanesc. “Mesajul meu”, “Cu un picior in rai”, “Pana vara viitoare” (in colaborare cu Randi), “In lipsa ta”, “Maria”, Sangria”, “Rapitor”, "Cu inima" (in colaborare cu Cabron), "Dragoste nebuna" (in colaborare cu Dorian Popa) sunt doar cateva dintre aceste exemple.

Horia Brenciu nu mai are nevoie de nicio prezentare: este showman, cantaret, compozitor si, recent, din nou in juriul “Vocea Romaniei”. Primul sau album a aparut in 1995, iar in 2002 artistul a infiintat trupa HB Orchestra, una dintre cele mai complexe orchestre din lumea muzicala, alaturi de care a sustinut numeroase concerte in toata tara.

“Septembrie, luni”, “Hello”, “Fac ce-mi spune inima”, “Prolog”, “Funky Party”, “Inima nu vrea” (in colaborare cu Delia), “Lucruri simple” sunt doar cateva dintre cele mai cunoscute piese ale indragitului artist.

Ramane de vazut daca nou lansata “Ochelari de soare” se va bucura de succesul hiturilor mai vechi, insa pana atunci ascult-o ma jos si vezi daca e pe stilul tau.

Comentarii