Inna – Locura (Video Nou)

Inna – Locura (Video Nou), Inna a lansat astazi videoclipul piesei “Locura”, o alta piesa de pe albumul “YO”, un material in limba spaniola, compus de artista si produs sub ROC Nation, labelul lui Jay-Z.

Filmarile s-au desfasurat pe parcursul a doua zile, avand o locatie ceva mai speciala, si anume Palatul Primaverii. Regia a fost semnata de Alexandru Muresan si Bogdan Paun,  Loops Production, de fapt aceeasi echipa cu care Inna a colaborat pentru toate piesele albumului “YO”.

“Am filmat doua zile, locul arata impresionant si toata echipa a fost incantata ca suntem in celebra casa a lui Nicolae Ceausescu.”, a declarat Inna.

Pe langa cadrul spectaculos, Inna a fost atenta si la lookul ei, pentru acest videoclip colaborand cu o echipa de beauty formata din Andra Manea (make-up), Sorin Stratulat (hair) si RDStyling (tinute).

Lansat pe 31 mai 2019, albumul “YO” s-a bucurat de un mare succes, dar si de o promovare intensa, in aceeasi zi fiind lansate si trei videoclipuri la piesele “Te Vas”, “Fuego” si “Gitana”.

Pe langa acestea, Inna a lansat de curand si videoclipul single-ului “Si, Mama”, o piesa mesaj din partea unei mame catre fiica sa care isi doreste o cariera de succes.

Asadar, pana acum, 2019 a fost un an generos cu frumoasa artista care a strans 3 miliarde de vizualizari pe YouTube si peste 5 milioane de abonati. Ramane de vazut ce surprize ne mai rezerva albumul “YO”, insa pana atunci iata mai jos “Locura”, cel mai recent videoclip al artistei.
 

Comentarii