IOVA, artista de muzica electro-pop, a lansat "Work it out"

IOVA, artista de muzica electro-pop, a lansat "Work it out", Dupa ce s-a auzit pe 20 de radiouri in Rusia si Romania cu ultima piesa, IOVA, artista de muzica electro-pop, lanseaza "Work it out".

IOVA, o pustoaica rebela, introvertita si imperfecta lanseaza “Work it out”. Artist si songwriter la HaHaHa Production, IOVA are un mod particular de a simti si de a crea muzica, ceea ce o face diferita in contextul muzical romanesc.

“Mi-a fost mult mai usor sa filmez in Amsterdam, fara sa simt ca lumea se uita ciudat la mine. Si am putut sa ma exprim asa cum am simtit, libera. Work it out e indemnul meu de a lua lucrurile mai usor, de fiecare data vom gasi solutiile cele mai bune pentru noi. Noi avem tendinta de a complica lucrurile.” povesteste IOVA.

Piesa Down on my knees, prima colaborare cu Paul Damixie, a urcat pana pe locul 4 in topul general al pieselor din Romania fiind difuzata pe toate radiourile.

Work it out este disponibil pe toate canalele digitale de muzica si e o coproductie HaHaHa Production si Cat Music.

 “Ceea ce ma face unic ca artist este modul in care aud si simt muzica, modul in care creierul meu o percepe si felul in care inima mea o simte. Astfel totul vine firesc: versuri, concept, poveste. Scriu despre multe lucruri, dar toate implica intr-o anumita masura sentimente pe care le-am trait. Mi-am gasit inspiratia in imagini, amintiri, sentimente care sunt ascunse in mine,” spune IOVA.

 

Comentarii